Saturday, May 25, 2019 9:05:04 PM      

News & Stories From The Web


DID YOU KNOW

02-Jun-2014 :

DID YOU KNOW ??


1. Ottawa is the capital of ?
Answer:


2. Which ocean is nicknamed as “Herring Pond”?
Answer: Atlantic Ocean


3. Fear of wild animals is a phobia called ?
Answer: Agrizoophobia.


4. World Animal Welfare Day is on ?
Answer: October 4


5. The “Atlas” bone in the human body is located in ?
Answer: Neck


6. The Blue colour of the sky is due to ?
Answer: Scattering of light.


7. The instrument used to record the growth of plants ?
Answer: Crescograph


8. Solar energy is received by the earth through ?
Answer: Radiation .


9. World environment day is on ?
Answer: June 5 .


10. The science of improving crop varieties is called?
Answer: Hybridisation.


 
 
Dubaicityinfo.com assumes no responsibility for any content from external sources.

Jobs in Dubai, Abu Dhabi & UAE

Jobs in Dubai (  15026 )

Jobs in UAE ( 20162 )

 
 
 
Sponsored Links